Kent Konseyi yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, ekibi ile yılsonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi...

ESKİŞEHİR 30.12.2022, 12:17
Kent Konseyi yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu Yürütme Kurulu Üyeleri ve Çalışma Grubu Başkanları ile yılsonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Kent Konseyi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, tüm yıl yapılan çalışmalar, yürütülen projeler görüşüldü. 2023 yılı için planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu, konsey gönüllülerin görüş ve önerileri dinlendi. Toplantıda konuşan Başkan Akçasoy konseye değer katan, yüreği iyilikle çarpan tüm gönüllülere teşekkür ederek “İyi ki varsınız, her biriniz bizler için kentimiz için çok kıymetlisiniz. Bizler büyük bir aileyiz ve bununla gurur duyuyoruz" dedi. 

2023 yılı için dileklerini de aktaran Akçasoy, şöyle devam etti: 

Yeni yılın ülkemize, güzel kentimize, tüm hemşehrilerime sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum. Yeni yılda ülkemiz ve dünyada terör ve çatışmaların son bulmasını, kan ve gözyaşının dinmesini temenni ederken; terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@