banner298

banner194

Komşu iller Büyükşehir'de

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ESKİŞEHİR 24.01.2023, 14:31
Komşu iller Büyükşehir'de

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ve beraberindekiler Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce de yer alırken, Milletvekili Köksal ve Büyükerşen, iki komşu kentin ortak sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyaretler kapsamında CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap da, Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi. Misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Milletvekili Kasap, Başkan Büyükerşen’in belediyecilik çalışmalarında ülkeye örnek olduğunu belirtti. Başkan Büyükerşen de nazik ziyareti nedeniyle Milletvekili Kasap’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Komşu kentlerin ortak sorunları ve ortak çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler çektirilen fotoğraflar ile sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@