banner298

banner194

Kurumlar arası diyalog örneği!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'deki bazı kamu kurumlarının müdürlerini ağırladı, işbirliği vurgusu yapıldı...

ESKİŞEHİR 17.03.2022, 14:55
Kurumlar arası diyalog örneği!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, İŞKUR Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Kısa ve TSE Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca ile bir araya geldi. Görüşmede yürütülecek ortak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, İŞKUR Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Kısa, ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca'yı ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yürütülen çalışmalar ve yeni dönemde hayata geçirecekleri yatırımlar hakkında kurum müdürlerine bilgiler verdi. Eskişehir OSB olarak, sanayinin ve şehrin kalkınması adına ortak akılla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Nadir Küpeli, kurumlar arası diyaloğun çok önemli olduğunu söyledi. Her bir kurumun çok değerli olduğunu belirten Küpeli, Eskişehir OSB olarak uyum içerisinde çalıştıklarını ve yeni dönemde de iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Yürütülecek ortak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunulan görüşmede kurum müdürleri gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Nadir Küpeli’ye teşekkür ederek, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@