banner298

banner194

Metin Güler açıkladı: Ticaret Odasında yapısal değişiklik sinyali!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Kanal 26’da yaptığı açıklamada, ETO’da yeni dönemde sistem değişikliği yapacağını söyledi. İşte detay…

ESKİŞEHİR 04.12.2021, 17:11
Metin Güler açıkladı: Ticaret Odasında yapısal değişiklik sinyali!

Kanal 26 ekranlarında Gazeteci Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan ETO Başkanı Metin Güler, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN ANILMAK İNSANIN HOŞUNA GİDİYOR'

Önümüzdeki seçimlerde belediye başkan adayı olmak istediğine ilişkin söylentilere açıklık getiren Başkan Güler, “şimdi bence herkesin bir mecrası var. Ben sanayiciyim, iş adamıyım. Ben şu anda Ticaret Odasını yönetiyor, üyelerimize hizmet veriyorum. Benim mecram burası. Siyaseten bir planım yok. Evet, belediye başkan adaylığı için anılmak insanın hoşuna gidiyor. Sonuçta insansınız yani, insanın hoşuna gitmez mi? Ama benim kulvarım farklı. Ben siyasette kendime rol biçmedim. Benim iş hayatım, ev hayatım ve Ticaret Odası gibi bir dengem var. Şu an için siyaset yapma gibi bir programım yok. Benim daha Ticaret Odasında yapacağım işler var. Bir dönem daha aday olduğumu biliyorsunuz” diye konuştu.

'YENİ YÜZLERİ TİCARET ODASINDA GÖRECEĞİZ'

ETO’nun gelecek ilk seçim süreci ile beraber, ETO’da yapısal değişiklikler yapma hayali içerisinde bulunduğunu kaydeden Metin Güler, şu ifadelere yer verdi: “Demokratik bir ortam var. İsteyen tüm üyelerimiz Ticaret Odası’na aday olabilir. Bu bir hizmet yarışı ve bizim kulvarımız siyasetin dışında. Eskişehir’e hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık ve bizim odamızda pek çok alan da var. Yani Ticaret Odasında şu anda 93 meclis üyesi var. Yani 'ben Ticaret Odasına, tüccarıma, sektörüme, mesleğime bir şekilde katkı sağlayacağım' diyorsa üyemiz, alan var. Buyursun, gelsin ve çalışsın. Yani bakın komitelerimizde de çalışabilir. Yani alanımız var ve bizim kapımız herkese açık. Tek hayalim, Ticaret Odası’nda artık yapısal birtakım değişikliklere gitmek lazım. Bir şekilde yeni jenerasyonu oraya ısıtmak lazım. Sistemi biraz değiştirmekte fayda var. Önümüzdeki dönemde gençlere ağırlık vereceğim, böyle bir hayalim var. Yani deneyimlilerle beraber yeni jenerasyonu Ticaret Odasında entegre etmek lazım. Aslında bu dönem ben biraz bunu yaptım. Ama bir kısmına sistem müsaade etmedi. Biliyorsunuz seçim ortamında sandık önünüze gelince bazen sandığa göre hareket edebiliyorsunuz. Ama bu dönem ne olursa olsun benim stratejim gençlerin önünü açma yönünde olacak. Artık bundan sonraki dönemde yeni yüzleri Ticaret Odasında göreceğiz.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@