Murat Mercan Eskişehir'de: Celalettin Kesikbaş ile görüştü!

Washington Büyükelçisi, AK Parti 22. ve 23. dönem Eskişehir Milletvekili Hasan Murat Mercan Eskişehir'e geldi...

ESKİŞEHİR 28.08.2022, 17:59 28.08.2022, 18:29
Murat Mercan Eskişehir'de: Celalettin Kesikbaş ile görüştü!

Washington Büyükelçisi, AK Parti 22. ve 23. dönem Eskişehir Milletvekili Hasan Murat Mercan, bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'e geldi.

Eskişehir'e gelen Hasan Murat Mercan, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Birsen, ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu, iş insanları İsmail Ilgaz ve Gürdal Abacı, İstikbal Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tohan Hazinedar ve AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç ile bir araya geldi. 

DÜNYA EKONOMİSİNİ KONUŞTULAR

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş yaptığı açıklamada, "Washington Büyükelçimiz Sn.Hasan Murat Mercan’ı kentimizde misafir ettik. Dünya ekonomisi ve yaşanan gelişmeleri istişare ettik" dedi.

ETO Başkanı Metin Güler ise, "Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Washington Büyükelçimiz Hasan Murat Mercan’ı kıymetli dostlarımızla birlikte kentimizde misafir ettik" ifadelerini kullandı.

'ESKİŞEHİR BENİM İÇİN BİR SEVDADIR'

Büyükelçi Mercan ise sosyal medya hesabından Kesikbaş'a atıfta bulunarak "Sayın Başkanım sizlere, ETO başkanı Metin Güler ve diğer tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eskişehir benim için bir sevdadır. Baba ocağımızın tüttüğü yerdir. Sizleri ve Eskişehir’i çok özlemişim. Hasret giderdik. Teşekkür ederim" dedi.

Mercan, Metin Güler'e de atıfta bulunarak şu ifadelere yer verdi: "ETO Başkanı Metin Güler, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. #eskisehir baba ocağım, memleketim. Nefeslendiğim huzur bulduğum şehir. Tekrar gelmek çok çok iyi geldi."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@