banner194

Nuray Akçasoy'dan 'ortak akıl' vurgusu

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu, Alpu ve Mihalıççık Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 06.07.2022, 16:28
Nuray Akçasoy'dan 'ortak akıl' vurgusu

Başkan Akçasoy ve Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu, Eskişehir Kent Konseyi’nin Genel Kurul Üyesi olan ilçelerin yerel yönetimleri ile özellikle katılımcı kent yönetimi stratejilerinin oluşturulmasına katkı sağlamak üzere bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir Kent Konseyi, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ve Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ile bir araya geldi. 

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, “artık özellikle kırsal kalkınma uygulamalarında merkezden yönetim yaklaşımı değil, tabandan-tavana yaklaşımı ve yerinde katılımcı yönetim anlayışının benimsenmesi gerekiyor. Çünkü günümüzde ilçelerimizde kırsal kalkınma konusu artık sadece kamusal bir hizmet alanı olmaktan çıkmış ve toplumun tüm kesimlerinin ortak uğraşısı haline gelmiştir. İnanıyoruz ki ilçelerimizde her alanda kalkınmanın sağlanması ancak ortak akıl ile oluşturulacak sürdürebilir politika ve stratejilerin ortaya konulmasıyla mümkün hale gelecektir” diyerek “yakın ilgileri ve sıcak ev sahiplikleri için Mihalıççık ve Alpu Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@