banner298

banner194

Odunpazarı Kent Konseyi Başkan Büyükerşen'in yanında!

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 22.11.2021, 11:50
Odunpazarı Kent Konseyi Başkan Büyükerşen'in yanında!

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 9. Seçimli Genel Kurul’da güven tazeleyen Başkan Kumru ve Yürütme Kurulu üyeleri, genel kurul sonrası ilk ziyareti Başkan Büyükerşen’e yaparak kent konseyi bünyesinde yer alan çalışma grupları ve meclislerle gerçekleştirilen faaliyetler, yeni dönemdeki hedefler ve projeleri anlattı.

Kent Konseylerinin çalışmalarının ve belediyelerle olan işbirliğinin önemine değinen Başkan Büyükerşen, Eskişehir’de kentin gelişiminde ve değişiminde kent konseylerinin aktif rol aldığını ve önemli katkıları bulunduğunu vurgulayarak kent konseylerinin kent yönetimine doğrudan müdail olduğu, belediye meclislerinde kent konseylerini temsil eden partisiz meclis üyelerinin bulunduğu bir sistemin kentlerin gelişimine büyük katkısı olacağını belirtti.  Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve Yürütme Kurulu üyelerini kutlayatrak, yeni dönemde başarılar diledi.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ise, kent konseylerinin başarılı projelere imza atmasında, belediye başkanlarının vizyonunun önemli olduğunu, Eskişehir Kent Konseyi ve Odunpazarı Kent Konseyi’nin başarılı çalışmalarında belediye başkanlarının kent konseylerine bakış açısı ve katılımcı demokrasi anlayışının büyük payı olduğunu belirtti. Başkan Kumru, yürütme kurulu üyeleriyle ve Odunpazarı Kent Konseyi’nin tüm gönüllüleriyle birlikte yeni dönemde de kentim gelişimi ve değişimi için projeler üreteceklerini vurgulayarak misafirperverliği dolayısıyla Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@