banner298

banner194

OEDAŞ yöneticileri geleceğin mühendisleri ile buluştu

OEDAŞ; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Bilgi Ağacı Seminerleri’nde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 15.12.2022, 16:46
OEDAŞ yöneticileri geleceğin mühendisleri ile buluştu

OEDAŞ; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Bilgi Ağacı Seminerleri’nde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. OEDAŞ Yatırım ve Planlama Müdürü Emin Ergün, dağıtım şebekelerinde yatırımlar hakkında bilgi verirken Ar-Ge Yöneticisi İbrahim Can Taştan ise elektrik dağıtım seviyesinde enerji depolama sistemlerini anlattı.

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), ilköğretimden üniversiteye kadar her yaş grubundan öğrencinin öğrenim ve kariyer gelişimine katkı sunmak üzere çeşitli etkinliklerde yer alarak bilgi paylaşımında bulunmaya devam ediyor. OEDAŞ; bu kapsamda son olarak Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından üzenlenen ‘Bilgi Ağacı Seminerleri’nde üniversiteli gençler ile buluştu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen seminerlere OEDAŞ Yatırım ve Planlama Müdürü Emin Ergün ve Ar-Ge Yöneticisi İbrahim Can Taştan katılım gösterdi. Farklı mühendislik bölümlerinden öğrencilerin katıldığı seminerlerde, Ergün ‘Dağıtım Şebekelerinde Yatırımlar’, Taştan ise 'Elektrik Dağıtım Seviyesinde Enerji Depolama Sistemleri‘ konulu sunumlarını paylaştı. Yöneticiler ayrıca OEDAŞ ve sektör hakkında bilgi verirken öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@