Patlamada yaşamını yitirdi! Eskişehir'de toprağa verildi...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan fabrikasında dün gece yaşanan patlamada hayatını kaybeden işçilerden A. G. memleketi Eskişehir’de toprağa verildi.

ESKİŞEHİR 12.05.2022, 18:02 13.05.2022, 16:33
Patlamada yaşamını yitirdi! Eskişehir'de toprağa verildi...

Alınan bilgilere göre, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bağlı Poyra köyü sınırları içindeki Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren bir fabrikada dün gece 01.30 sularında henüz tespit edilemeyen bir nedenle kazan patlaması yaşandı.

Yaşanan patlamada vücutlarında yanık oluşan G.T. isimli işçi hafif, A. G. ve E. G. isimli işçiler ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumu hafif olan G.T. Bozüyük İlçe Devlet Hastanesine, ağır olan A. G. ve E. G. Eskişehir ve Bursa'ya sevk edildi. A. G. ve E. G. isimli işçiler yapılan tüm müdahalece rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Eskişehirli işçilerden A. G.'nin cenazesi İlahiyat Camiine getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Gündoğar'ın cenazesi, Muttalıp Mezarlığında toprağa verildi.

Mesai arkadaşları gözyaşı döktü

Talihsiz kaza sonucunda hayatını kaybeden A. G. için kılınan cenaze namazı sırasında mesai arkadaşlarının gözyaşı döktüğü görüldü.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@