Rektör Şenocak: Heyecan ve inançla çalışacağız!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, yeni yıl nedeniyle bir mesajı yayınladı.

ESKİŞEHİR 31.12.2021, 15:12
Rektör Şenocak: Heyecan ve inançla çalışacağız!

Rektör Şenocak yayınladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

"Acısı ve tatlısıyla 2021 yılını geride bırakırken yepyeni umutlar, hayaller ve hedeflerle 2022 yılına giriyoruz. Hiç şüphe yok ki 2021 yılı öncelikle, COVID-19 pandemisi dolayısıyla uzaktan eğitime geçişin ardından ayrıldığımız sevgili öğrencilerimizle amfiler ve laboratuvarlarda gerekli tedbirleri alarak yeniden buluştuğumuz ve umutlarımızı tazelediğimiz bir yıl oldu. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi olarak 2021 yılında bir yandan pandeminin etkilerini geride bırakmaya çalışırken bir yandan da bilim, teknoloji, eğitim, sağlık ve Ar-Ge alanlarındaki çalışmalarımıza devam ederek ülkemizin kalkınmasına daha çok katkıda bulunmaya çabaladık. Karşılamaya hazırlandığımız 2022 yılının da Üniversitemiz için, heyecan ve inançla çalışarak bilim dünyasında yeni değerler oluşturma ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefine katkı sunma açısından verimli bir yıl olacağına inancım tamdır. 

Bu düşüncelerle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ailesi ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2022 yılının ülkemize sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@