banner298

banner194

Rifat Hisarcıklıoğlu Eskişehir'e geliyor!

Eskişehir Sanayi Odası tarafından Sanayi Kongresi'ne imza atılacak... TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TÜSİAD Başkanı Orhan Turan Eskişehir'e gelecek...

ESKİŞEHİR 03.06.2022, 12:48 03.06.2022, 13:08
Rifat Hisarcıklıoğlu Eskişehir'e geliyor!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın da katılımıyla Eskişehir Sanayi Kongresi gerçekleştirilecek.

ALANINDA UZMAN İSİMLER KATILACAK

Sanayi Kongresi'ne, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Orhan Turan'ın yanı sıra Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Üst Yöneticisi Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, Redis Innovation Kurucusu - Dünya Gazetesi Yazarı Selin Arslanhan, ve Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu da katılacak.

Katılımcılar eşliğinde gerçekleştirilecek panellerden birine, ESO Sürdürülebilir Yeşil Sanayi Birimi Yöneticisi ve ESO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Benli ve Yardımcı Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Recai Yardımcı da katılacak.

ESO'nun düzenleyeceği Sanayi Kongresi'nde, Endüstriyel Tarım ve Gıda Sektörüne Yansımaları, İklim Değişikliği, Küresel ve Yerel Etkileri, Küresel Ekonomide Rüzgarlar ve Türkiye’ye Etkileri değerlendirilecek.

7 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Eskişehir Sanayi Odası'nın düzenleyeceği Sanayi Kongresi 7 Haziran saat 10.30'da Eskişehir Sanayi Odası'nda başlayacak.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@