Rotaryanlar Kazım Kurt'u ödüllendirdi!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen Meslek Hizmet Ödül Töreninde, ödüle layık görüldü.

ESKİŞEHİR 25.02.2022, 11:27
Rotaryanlar Kazım Kurt'u ödüllendirdi!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başarılı çalışmaları ile ödül almaya devam ediyor. Başkan Kurt son olarak, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen Meslek Hizmet Ödül Töreninde, Odunpazarında hayata geçirdiği projeler ile ödüle layık görüldü.

Gerçekleştirilen ödül törenine Başkan Kurt’un yanı sıra Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Metin Saraç, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü Başkanı Fırat Ertan, Meslek Hizmetleri Ana Komite Başkanı Seda Altın ve kulüp üyeleri katıldı. 

'CİDDİ İŞLERİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ'

Törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kendisini ödüle layık gören Anadolu Rotary Kulübüne teşekkür etti. İnsanların hizmetinin takdir edilmenin onların motivasyonunu artırdığını söyleyen Başkan Kurt, “Bu ödül de benim için onlardan birisi oldu.

Odunpazarında hemşehrilerimize hak ettikleri kaliteli hizmeti vermeyi sürdüreceğiz. Dostluğunuz ve ödül için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü ile neredeyse iç içe bir noktaya geldi. Son 2-3 yıldır ciddi ortaklıklar yapıyor; ciddi işleri birlikte gerçekleştiriyoruz. Umarım bu işbirliği sürekli hale gelir. Geçen yıl Sevinç Mahallemizde yapmış olduğumuz Sebahattin Kırtunç Göç Kampüsü bu yıl geliştirilerek devam edecek. Anadolu Rotary Kulübü ile imzaladığımız protokol sonrasında, Rotary Kulübünün sorumluluklarının büyük bir kısmını biz üstlendik. Onu, geliştirerek sürdüreceğiz. Bu yıl Eskişehir’e fark kazandırma noktasında birlikte bir çalışmamız olacak. Yaşlı Bakım Merkezi ve kreşlerimize verdiğiniz destekleri de unutmuyorum. Odunpazarı Belediyesinin 15 mahallede açtığı 16 halk merkezi var. O halk merkezlerinde, sizlerin katkısıyla halkın eğitimine katkı sunmaya devam edeceğiz. Eskişehir’de insanların da buna ihtiyacı var. Şuanda 23 tane kütüphanemiz var. Şehrin merkezi yerlerinde de büyük kütüphanelerimiz var. Buralara da destek ve katkılarınızı bekliyoruz, çünkü gerçekten okumaya ihtiyacı olan yüz binlerce insan var. Bizim kütüphanelerimizde en çok kitap, Emek Mahallesinde okunuyor. Dolayısıyla oralarda kitaba erişimi kolaylaştırmamız lazım. Bu nokta da katkılarınıza açığız. Sizlere bu işbirlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Kurt’a konuşmasının ardından ödülünü Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü Üyesi Av. Yusuf Geren takdim etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@