Sağlı Sollu Haber 2 yaşında!

‘Eskişehir’den yana, objektif haber’ sloganıyla yayın hayatına başlayan Sağlı Sollu Haber (saglisolluhaber.com) 2 yaşında...

ESKİŞEHİR 03.05.2023, 10:40 05.05.2023, 12:09
Sağlı Sollu Haber 2 yaşında!

Eskişehir'den yana, objektif haber’ sloganıyla 3 Mayıs 2021’de, yani 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde yayın hayatına başlayan Sağlı Sollu Haber 2 yaşında.

Bu süre zarfında kuruluş felsefesinden asla taviz vermeyen Sağlı Sollu Haber, objektif habercilik anlayışıyla tüm kurum ve kuruluşlara eşit mesafede yaklaşmış, Eskişehir’in menfaatine olacak her türlü konuda Eskişehir’den yana tavrını hiç çekinmeden ortaya koymuştur.

Türkiye gündeminde öne çıkan gelişmeleri de okurlarına duyurma sorumluluğu edinen Sağlı Sollu Haber; Eskişehir’i çevreleyen Afyonkarahisar, Bursa, Bilecik, Bolu, Konya ve Kütahya ile ilgili çarpıcı konuları da kamuoyunun dikkatine sunmuştur.

Her görüşten oluşan yazar kadrosuyla da farklı fikirleri yayma ve kamuoyunun sorgulama eylemine katkı sunmayı ilke edinen Sağlı Sollu Haber, bu yaklaşımına devam edecek ve farklı fikirlerin harmanlanması sonucu doğruyu bulma noktasında katkı sunacaktır.

Gelecekte farklı projelerle kamuoyunun haber alma ve sorgulama yaşamına katkı sunmaya devam edecek olan Sağlı Sollu Haber’i takip etmeye devam edin…

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@