Sağlı Sollu Haber'de yeni dönem!

Yayın hayatına 2021 yılında başlayan Sağlı Sollu Haber’in (saglisolluhaber.com) tüm yayın haklarını İş İnsanı Gökhan Yıldırım devraldı…

ESKİŞEHİR 18.10.2023, 14:06 18.10.2023, 14:11
Sağlı Sollu Haber'de yeni dönem!

Dünya Basın Özgürlüğü Günü olan 3 Mayıs 2021 yılında Gazeteci Arif Anbar’ın yönetiminde ‘Eskişehir’den yana, objektif haber’ sloganıyla yayın hayatına başlayan Sağlı Sollu Haber’de yeni bir dönem başlıyor.

Eskişehir’in önde gelen iş insanlarından Gökhan Yıldırım tarafından tüm yayın hakları devralınan Sağlı Sollu Haber, kısa süre içerisinde çeşitli yeniliklerle okurlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan DAP Müteahhitlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Sağlı Sollu Haber Tüzel Kişi Temsilcisi Gökhan Yıldırım, şu ifadelere yer verdi:

‘KİŞİ, KURUM VE KURULUŞLARA EŞİT MESAFEDE YAKLAŞILACAK’

“Dördüncü güç olarak adlandırılan medyanın hayati bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle, kamuoyunun en doğru haberi almasına hizmet etmek gibi kutsal bir görevimiz var. Bu görev doğrultusunda Sağlı Sollu Haber objektif habercilik anlayışıyla tüm kişi, kurum ve kuruluşlara eşit mesafede yaklaşacak, Eskişehir’in menfaatine olacak her türlü konuda Eskişehir’den yana tavrını hiç çekinmeden ortaya koyacaktır.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
Emrah Can 7 ay önce
Eskişehir’de böyle bir şeye çok ihtiyaç var.Imarım Gökhan bey güzel bir Basın , Medya Ekibi ve Gazeteci Ekibi Koyar.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@