banner298

banner194

Sanayiciler Yılmaz Büyükerşen ile buluştular!

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş (ESO) ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler (ETO) Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler. 

ESKİŞEHİR 26.10.2022, 17:18
Sanayiciler Yılmaz Büyükerşen ile buluştular!

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş (ESO) ve yönetim kurulu üyeleri ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler (ETO) ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretleri sürüyor. Büyükerşen ilk olarak geçtiğimiz günlerde genel kurulunu tamamlayarak tekrar Başkan seçilen Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan’ın da yer aldığı ziyarette, seçimlerini tamamlayan Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgi veren Kesikbaş, misafirperverliği nedeniyle Büyükerşen’e teşekkür etti.

Büyükerşen de nazik ziyaret nedeniyle Kesikbaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Büyükerşen’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Güler, ETO’nun faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Büyükerşen de tekrar göreve seçilmesi nedeniyle Güler ve ekibini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler, günün anısına çektirilen fotoğraflar ile sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@