Sedef Kabaş Eskişehir'de konuştu!

Odunpazarı Kent Konseyi Gazeteci-Yazar Sedef Kabaş’la “Korkusuz Kadınlar Konuşuyor” söyleşi ve imza günü etkinliği gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİR 17.04.2022, 12:46 17.04.2022, 12:55
Sedef Kabaş Eskişehir'de konuştu!

Etkinliğe CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Bilecik Belediye Başkan Vekili. Melek Mızrak Subaşı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi̇ Başkanı İsmail Kumru ve CHP İl Başkanı Recep Taşel de katıldı.

Odunpazarı Kent Konseyi̇ Yürütme Kurulu Üyesi Duygu Akyol’un moderatörlüğünü üstlendiği söyleşide Sedef Kabaş, hukuktan kadın haklarına, basın özgürlüğünden cezaevinde yaşadıklarına kadar bir çok konuda izleyicilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru söyleşi öncesinde yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye’de korkmayan, elini taşın altına koyan herkesi konuşturmak gerektiğini vurgulayarak Odunpazarı Kent Konseyi kürsüsüsünün tüm cesur gazetecilere, yazarlara, sanatçılara, akademisyenlere her zaman açık olduğunu belirtti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt ise Odunpazarı Kent Konseyi’nin aydınlanma konferansları çizgisinde gerçekleştirdiği etkinliklerle Türkiye’nin sorunlarına dikkat çektiğini ve bu ülkenin kahramanlarını Eskişehirlilerle buluşturduğunu söyledi. Başkan Kurt Türkiye’de demokrasi mücadelesi vermenin bedelinin hapishanede yatmak olduğunu vurgulayarak Kabaş’ın da bu bedeli maalesef ödediğini söyledi.

saglisolluhaber.com  

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@