Seyitgazililerden dikkat çeken temaslar!

Seyyid Battal Gazi Vakfı ve SEY-DER Yönetimi Yunus Emre Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Can ile Yeşilay Şube Başkanı Ayşe Fert Dökmeci'yi ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 01.08.2023, 17:27
Seyitgazililerden dikkat çeken temaslar!

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunus Emre Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Can, seçimlerde Seyitgazililerden çok büyük destek gördüğünü ifade ederek "bir Seyitgazili olarak bende Vakfımızın ve Derneğimizin yanındayım, üzerime düşen ne varsa maddi ve manevi her zaman destek olmaya hazırım" dedi.

Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Sırrı Kabadayı ve SEY-DER (Seyitgazililer Derneği) Başkanı Sami Türkmen'de Seyitgazililer olarak hemşehrilerini böylesine önemli bir makamda görmekten mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Uğur Can'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Vakıf ve Dernek yöneticilerinin ikinci adresleri ise geçtiğimiz günlerde Yeşilay Eskişehir Şube Başkanlığına atanan Ayşe Fert Dökmeci oldu.

Seyyit Battal Gazi Vakfı Başkanı Sırrı Kabadayı ve SEY-DER Başkanı Sami Türkmen Yeşilay Başkanlığına atanan Ayşe Fert Dökmeci'yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyerek Seyitgazi özelinde ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı Ayşe Fert Dökmeci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarihi bir ilçe olan Seyitgazi'yi ve Seyitgazilileri de çok sevdiğini, Vakıf ve Dernek olarak ortak projeler üretmeye her zaman hazır olduklarını belirtti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@