Sinerji Hareketi Derneği'nin Başkanı belli oldu

Eskişehir Sinerji Hareketi Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı dernek binasında yapıldı. Soner Çam toplantıda tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

ESKİŞEHİR 23.08.2021, 12:18
Sinerji Hareketi Derneği'nin Başkanı belli oldu

Olağanüstü Genel Kurul toplantısında divan teşekkül ettirildi. Divan Başkanlığına: Erol Sedef, Kâtip Üyeliklere: Veysel Karani Kızanlı, Yunus Emre Kurubacak seçildiler. Saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı söylendi. Gündem okunup oya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve bilanço okundu. Denetim Kurulu raporu okundu. Yönetim kurulu ve denetim kurulu ibrası yapıldı. Bunların hepsi oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. 

Yönetim kurulu asil üyeliklerine seçilenler: Soner Çam (Başkan), Ömür Çelik (Başkan yardımcısı), Erol Sedef (Sayman), Aysel Demir (Sekreter), Avukat Oğuz Özdemir (Üye), Arif Anbar (Üye), Mehmet Kahveci Üye) seçildiler. Denetleme kurulu asil üyeliklerine: Soner Karagöz, Kenan Ertorun, Veysel Kızanlı seçildiler. 

Eskişehir Sinerji Hareketi Derneği Başkanı Soner Çam konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Sinerji Hareketi; Türk Kültürü ve evrensel değerlerle ilgili araştırma yapan düşünce, sanat, insanların buluştuğu aydınlar oluşumudur. Bünyemizde; alanında işinin ehli ve uzman birçok başarılı sanayici, akademisyen, yazar, gazeteci, iş insanı vardır. Derneğimizde muhtelif zamanlarda eğitim seminerleri, sempozyum, panel ve konferanslar verilecektir. Hepinize çok teşekkür ederim’’ dedi. 

Derneğin Olağanüstü Genel Kurul toplantısına, Belçika’dan Eskişehir’e gelen Türk Gazeteci Bilgin Özçiftçi'de katılarak, seçilenlere başarılar diledi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@