SMA'lı Muzaffer bebeğin babasının talebini Valilik kabul etti!

Yaşamını yitiren SMA hastası Eskişehirli Muzaffer bebeğin babası Valiliğe neden başvurdu? Eskişehir Valiliği'nin cevabı ne oldu? İşte haber...

ESKİŞEHİR 11.05.2022, 21:56 12.05.2022, 17:25
SMA'lı Muzaffer bebeğin babasının talebini Valilik kabul etti!

Kısa süre önce tedavisi için gereken paranın toplanamaması ve yurt dışında tedavi görememesi nedeniyle yaşamını yitiren SMA hastası Muzaffer bebeğin babası İsmail Kiraz, oğlu için toplanan bağışın başka bir SMA hastası Zeynep Eksan'ın yardım kampanyasına aktarılmasını talep etti.

Eskişehir Valiliği, acılı babanın istediğini kabul etti, böylece Muzaffer bebek için toplanan bağış, Zeynep bebeğin yardım kampanyasına aktarılacak.

Eskişehir Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "SMA Hastası Muzaffer Bebek için Toplanan Yardımlar Eskişehir'de Yaşayan SMA Hastası Zeynep Eksan'ın Yardım Kampanyasına Aktarılıyor. Tedavisi sırasında vefat eden Muzaffer bebeğimiz için başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım miktarları babası İsmail KİRAZ’ ın isteği üzerine ilimizde yaşayan SMA hastası Zeynep EKSAN’ ın yardım toplama kampanyası için açılan banka hesabına aktarılacaktır. Bu husustaki gerekli iş ve işlemler 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun ilgili hükümleri doğrultusunda başlatılmıştır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@