banner194

Soner Çam oy birliğiyle yeniden başkan!

Eskişehir Sinerji Hareketi Derneği’nin 2. Olağan Kongresi yapıldı. Başkan Soner Çam, ikinci defa seçilerek güven tazeledi.

ESKİŞEHİR 23.06.2022, 10:31 23.06.2022, 10:39
Soner Çam oy birliğiyle yeniden başkan!

Derneğin yönetim binasında yapılan Genel Kurulda Soner Çam, oy birliğiyle üst üste ikinci kez başkan olarak seçildi.

Başkan Çam yaptığı konuşmasında, ‘’Beni Başkan olarak tekrar seçtiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sinerji Hareketi Derneği adından da anlaşılacağı üzere; ‘Bir bir daha ikiden fazla eder’ sloganı ile faaliyetlerini Sinerji oluşturarak devam edecektir. İyi işlerin hiç biri tek kişi ile yapılmaz. Ekip ruhu ile farklı fikirlerin bir araya gelmesiyle kültür, sanat, tarih, ekonomi, eğitim vs. konularda konferans, panel, çalıştay faaliyetler ile birlikte projeler hazırlamak ve sunmaktır. Sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur. Sinerji Hareketi Derneği, etkileşimin ortak gücüne inanarak yola çıktı. Türk kültürü üzerine araştırma yapan düşünce, sanat ve bilim insanın bir araya gelerek kurdukları bir aydın hareketi olup, çalışmaları bilimsel bir disiplin altında yapmayı ve sunmayı amaç edinmektedir’’ dedi.

DERNEĞİN YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Soner Çam (Başkan), Ömür Çelik (İş İnsanı), Aysel Demir (Hasar Danışmanı), Mihriban Demirbaş (Finans Uzmanı), Erol Sedef (Sendika Başkanı), Oğuz Özdemir (Avukat), Arif Anbar (Gazeteci) 

DENETLEME KURULU ÜYELERİ:

Soner Karagöz (Yeminli Mali Müşavir), Osman Fatih Otcu (Makine Mühendisi).Gökçe Baloğlu (Avukat)

Kaynak: Ertuğrul Altınel

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@