banner298

banner194

Tepebaşı Belediyesi aşçı yetiştiriyor!

Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, kent sakinlerinin yemek ve pasta pişirme konusunda yeni teknikler öğrendikleri bir merkez olarak hizmet veriyor.

ESKİŞEHİR 17.12.2021, 11:16
Tepebaşı Belediyesi aşçı yetiştiriyor!

Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, 2016 yılından bu yana kadınların vazgeçilmezi haline gelerek hem mutfak becerilerini geliştirdikleri hem de yeni teknikler öğrendikleri bir merkez olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Tepebaşı Mutfak Atölyesi'nde aşçılık, pişirme teknikleri, pastacılık gibi branşlarda uzman eğiticilerden teorik ve uygulamalı eğitim alan kadınlar, tam donanımlı bir mutfakta yemek ve pasta yapıyor.

Haftada 3 gün 4 saat süre ile gerçekleştirilen eğitimlere katılan 16 kadın, Mutfak Atölyesi’nde yeni teknikler öğrenmekten memnun olduklarını belirterek Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkür ediyor. Mutfak Atölyesi’nde kursiyerlerin hazırladıkları ürünleri sunacakları bir kafe de yer alıyor. Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik düzenlenen kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 230 09 34 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Mutfak Atölyesi; Hacı Seyit Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi Demiryolu Sokak No:3/A adresinde yer alıyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@