banner298

banner194

Toprak Bebek resitalle uğurlanacak!

Eskişehirli SMA Tip 2 hastası Toprak için düzenlenen bağış kampanyası yüzde 100’e ulaştı. Eskişehir Ticaret Odası masraflar için konser düzenliyor. İşte detay

ESKİŞEHİR 18.11.2021, 11:32
Toprak Bebek resitalle uğurlanacak!

Eskişehirli SMA Tip 2 hastası Toprak için düzenlenen bağış kampanyası yüzde 100’e ulaştı. Ailenin tedavi sürecindeki masrafları için Eskişehir Ticaret Odası desteğiyle 21 Kasım’da düzenlenecek resitalde, dünyaca ünlü Eskişehirli piyanist Gökhan Aybulus ve keman sanatçısı Hakan Şensoy sahne alacak.

Eskişehirlilerin beklediği güzel haber geldi; SMA Tip 2 hastası Toprak bebeğin bağış kampanyası tamamlandı. Tedavi için gereken meblağın toplandığı bağış kampanyasının sonucunda Toprak’ın tedavi sürecine başlaması gerekli temaslar başladı. Tüm Eskişehirlilerin tek yürek olduğu bağış kampanyasına Toprak gönüllülerinden bir destek daha geldi.

Yardım konseriyle uğurlanacak

Sema Güral Sürmeli, Gökhan Aybulus ve Sevil Kırdemir’in başını çektiği Toprak gönüllüleri, Toprak’ın bağış kampanyasını tamamlamak ve ailenin tedavi süreci boyunca yurtdışında kalması için gereken desteği sağlamak amacıyla gerekli çalışmayı tamamladı. Dünyaca ünlü Eskişehirli piyanist ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Gökhan Aybulus ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve keman sanatçısı Hakan Şensoy 21 Kasım Pazar günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde bir resital verecekler.

Ticaret Odası’ndan tam destek

Yardım konseri kapsamında gönüllü olarak sahne alacak sanatçıların yanı sıra, bir destek de Ticaret Odasından geldi. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi içinde yer alan ve seçkin performansların sahnelendiği Vehbi Koç Kongre Merkezi, yardım konseri için Ticaret Odası tarafından performansa tahsis edildi. Bu kapsamda Toprak’a destek olan gönüllüler, eşsiz bir konser deneyimini de yaşama fırsatına sahip olacaklar. Konseri dinlemek ve Toprak’a destek olmak isteyen herkesin davetli olduğu konserin davetiyeleri, Leto City Hotel ve Vehbi Koç Kongre Merkezinden temin edilebilir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@