Tüm Yerel Sen iki belediyede yetkili oldu!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde ve Tepebaşı Belediyesi’nde yetkili sendika Birleşik Kamu İş’e bağlı Tüm Yerel Sen oldu...

ESKİŞEHİR 16.05.2023, 14:09 16.05.2023, 14:12
Tüm Yerel Sen iki belediyede yetkili oldu!

Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği, sendika üye sayımları sonucunda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nde Tüm Yerel Sen yetkili sendika oldu.

Tüm Yerel Sen Eskişehir Şube Başkanı Caner Özcan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Eskişehir’de büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Uzun yıllardır belediyelerde yetkili olan sendikaları üyelerimizin takdiri ile geride bırakarak yetkili sendika olduk. 15 Mayıs tarihi itibari ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi’nde yetkili sendika Tüm Yerel Sen oldu. Bu süreçte emekçi dostlarımızın bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Seyitgazi Belediyesi ve Han Belediyesi’nde yetkili sendikası olmamızda emeği geçen yönetim kuruluna, iş yeri temsilcilerine ve daha da önemlisi sendikamızda hiç görevi olmadığı halde gönüllü hizmet eden üyelerimize, üye çalışmasında bizlere destek veren tüm dostlara teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte ilk günkü heyecan ve özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadeleri kullandı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@