banner298

banner194

Türk Kızılay Eskişehir'den çok güzel hareket!

2022 yılını “Dayanışma Yılı” İlan eden Türk Kızılay Eskişehir Şubesi, hemşehrilerini gönüllü olamaya ve hayırseverleri bağış yapmak için şubeye davet ediyor.

ESKİŞEHİR 01.04.2022, 10:44
Türk Kızılay Eskişehir'den çok güzel hareket!

Gelenekselleşen Ramazan ayı yardımlarıyla her yıl ihtiyaç sahibine ulaşan Türk Kızılay Eskişehir Şubesi, bu yıl da “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla gerçekleştireceği Ramazan kampanyası kapsamında nakdi ve ayni yardımları ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedefliyor. 2022 Yılını “DAYANIŞMA YILI” İlan eden Türk Kızılay Eskişehir Şubesi hemşehrilerini gönüllü olamaya ve hayırseverleri bağış yapmak için şubeye davet ediyor.

Türk Kızılay Eskişehir Şubesi hayırsever vatandaşların Ramazan kampanyası kapsamında yaptığı nakdi ve ayni bağışları tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Türk Kızılay Eskişehir Şubesi, binlerce insana ulaşmayı amaçlıyor. Hayırseverlerin bağışlarıyla yardım miktarını artırmayı da hedefine koyan Kızılay Eskişehir, Kızılay gönüllülerinin de desteğini alarak Ramazan yardımı çalışmalarını yapacak.

Zekât, Fitre ve Fidye

Geçen Ramazanlarda olduğu gibi bu sene de yardımseverlerin zekâtları Kızılay Eskişehir aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Nakdi yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine seçme özgürlüğü sağlayarak ailelerin ihtiyaçlarını kendi tercihleri doğrultusunda karşılamalarına imkân veren Türk Kızılay Eskişehir Şubesi geçtiğimiz yıl 355.500 TL zekât, fitre, fidye bağışı toplayarak yerlerine ulaşmasını sağlamıştır. Bu yıl da Ramazan ayı boyunca Zekât, Fitre ve Fidye bağışlarıyla ihtiyaç sahibi hemşehrilerine nakdi destek sağlayacak. Nakit yardımının yanı sıra ayni yardımlarını da sürdürecek olan Kızılay Eskişehir, Bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayan temel gıda malzemelerinin yer aldığı gıda kolilerini kişilere ulaştıracak. Bununla birlikte kavurma konservesiyle ihtiyaç sahibine destek olacak. Ayrıca çocuklar için hazırlanan ikram paketinin yanı sıra oyuncaklar dağıtarak yüzleri güldürecek.

Bağışlar Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak

Yurt içi-Yurt dışı Gıda Yardımı, Çocuk Kolisi, Bayramlık, Yurtiçi-Yurtdışı İftar Sofralarına Ramazan ayında da destek vermek ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen hayırseverleri şubemize bağış yapmaya çağırıyoruz.

TÜRK KIZILAY ESKİŞEHİR ŞUBESİ BAĞIŞ HESABI: TR 98 0001 0001 1700 0018 6856 25

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@