Vali Ayyıldız kanaat önderleriyle buluştu

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız Eskişehir Dost Dernekler Platformu ve Platformu oluşturan derneklere bağlı kanaat önderleriyle bir araya geldi... İşte detay...

ESKİŞEHİR 05.11.2021, 14:31
Vali Ayyıldız kanaat önderleriyle buluştu

Vali Erol Ayyıldız, bu tür oluşumların birliğin, beraberliğin ve dostluk bağlarının pekişmesinde çok önemli rol oynadığını dile getirdi.

Vali Ayyıldız, "Bizim kapımız halkımıza sonuna kadar açıktır. Özellikle Eğitim ve sağlık konularında da siz değerli platform üyeleri bizim sokaktaki gözümüz ve kulağımızsınız, bizim görmediklerimizi gören, duymadıklarımızı duyabilensiniz. Bu bağlamda vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve sorunları noktasında gördükleriniz ve duyduklarınızı bizlere ulaştırdığınızda bizlerde gerekli her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Platform başkanı Ayhan Arslan ise "öncelikle Valimiz Erol Ayyıldız'ın yakın ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Valimiz hem bizler için hem de şehrimiz için çok önemli bir şanstır. Halkla iç içe, halkın sorunlarını birebir dinleye 7/24 kapısı halkına açık olan bir ağabey, bir kardeş ve en önemlisi de devletini temsil noktasında halkına hizmet edinmeyi kendisine şiar edinmiş büyük bir değerdir. Kendisine hem platformumuzu oluşturun arkadaşlarım adına hem de şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Arslan platforma her türlü desteğini esirgemeyen, davet ve toplantılarına katılan Müsiad başkanı Hakan Duman’a da teşekkür etti.

Ayrıca Vali Erol Ayıldız platform üyelerinin sorun ve önerilerini de dinledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@