banner298

banner194

Vali Erol Ayyıldız PTT Baş Müdürünü kabul etti

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, PTT Eskişehir Baş Müdürü Tufan Üner ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

ESKİŞEHİR 24.10.2022, 14:54
Vali Erol Ayyıldız PTT Baş Müdürünü kabul etti

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT) kuruluşunun 182. yıl dönümü münasebetiyle PTT Eskişehir Baş Müdürü Tufan Üner ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. 

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ayyıldız, “Hizmet noktasında milletimizin gönlünde önemli bir kuruluş olarak görülen PTT’nin 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” diye konuştu.

Sürekli kendini yenileyen PTT’nin sadece haberleşme ve kargo hizmetleri ile değil birçok hizmeti de bünyesinde barındırdığını hatırlatan Vali Ayyıldız, her türlü teknolojik imkanlara sahip olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın ülkemizin her noktasına hizmet götüren önemli bir kuruluş olduğunu söyledi. Vali Ayyıldız, Başmüdür Üner’e ve personeline başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Kurumun yaptığı çalışmalar ve kuruluş yıldönümü münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler veren PTT Başmüdürü Üner ise, Ziyareti kabulden dolayı Vali Ayyıldız’a teşekkür etti. PTT Başmüdürü Üner, “Türkiye’nin her noktasına hizmet götüren PTT AŞ, geçmişten edindiği tecrübesi ile günümüz teknolojilerini birleştiriyor ve sorumlu oldukları tüm alanlarda modern çalışma prensipleri ile her geçen gün sayısı artan yeni konsept iş yerlerinde faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmektedir” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@