Vatandaşlar Tepebaşı’nın projelerini yerinde görüyor

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi ve Deneyimli Kafe sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor...

ESKİŞEHİR 25.01.2023, 17:05
Vatandaşlar Tepebaşı’nın projelerini yerinde görüyor

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi ve Deneyimli Kafe sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor. Projeler hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, Başkan Ataç’a teşekkür ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeleri ile Türkiye ve yurt dışından takdir toplarken, Eskişehirlilerin de beğenisini kazanıyor.

Hizmetlerin tanıtıldığı, belediye merkezlerinin gezilerek bilgilendirme yapılan turlara katılan Belde Evi ve Deneyimli Kafe sakinleri, Tepebaşı Belediyesi’ni ve Başkan Ahmet Ataç’ı kutladıklarını belirtiyor. Tepebaşı’nın Melih Savaş Yaşam Köyü, Alzheimer Konukevi, İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi, Çocuk Senfoni Orkestrası Eğitim ve Çalışma Merkezi, Yunus Emre Spor Tesisleri, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi gibi merkezlerini gezen vatandaşlar, hizmetleri beğendiklerini kaydetti.

Zeliha Atasay, “Tepebaşı bölgesinde yaşamaktan dolayı gurur duyuyorum. Ahmet Başkanımız ve belediyemiz, bizim için çok güzel etkinlikler düzenliyor, projeler hayata geçiriyor. Bu gerçekleştirilen turdan dolayı da çok mutluyuz. Dünyaya ve Türkiye’ye örnek olan projeleri yerinde görme fırsatımız oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi.

Canan Aktan, “Belde Evlerinin kadınların sosyalleşmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belde Evlerinde açılan kurslar da kadınlara çok faydalı oluyor. Başkanımıza bizlere bu imkanı sağlamasından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Aysel Kara ise, “Tepebaşı Belediyesi’nin projelerini yerinde görme imkanı yakaladık. Yetkili arkadaşlarımız da bizleri çok güzel bilgilendirdi. Hayata geçirilen projeler çok güzel projeler. Kentimize böyle değerli projeleri kazandırmasından dolayı Ahmet Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rukiye Bilir de, şunları söyledi:

“Çok güzel projeler yapılmış. Çok beğendim. Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerden de Tepebaşı sakinleri olarak yararlanıyoruz. Hepsi için Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi’nin hizmet turları belirli bir program dahilinde sürüyor.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@