Yeni Sendika İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (YENİ SENDİKA) Eskişehir İl Temsilciliğinin İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi...

ESKİŞEHİR 25.11.2022, 14:53
Yeni Sendika İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (YENİ SENDİKA) Eskişehir İl Temsilciliğinin İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin, ilçe temsilcileri, iş yeri temsilcileri, Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Vekili Fatih Seyran, Genel Başkan Yardımcıları Recep Temel ve Ayşen Pıravadı katıldı. Afyonkarahisar İl Temsilcisi Osman Aktaş ve yönetimi de İl Divan toplantısında hazır bulundu.

Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin yaptığı açıklamada, "Tüm sağlık çalışanlarını ayırt etmeden kucaklamaya, kucaklaşmaya geliyoruz. Tüm meslekler etle tırnaktır. Ayrımız, gayrımız yoktur. Tüm tarafların katılımını esas alan kapsamlı toplantılar, çalıştaylar, paneller, kongreler düzenlemeye hazırlanıyoruz. Mesleklerimizin saygınlığını korumak için artık YENİ SENDİKA var" dedi.

Genel Başkan Metin Memiş ise yaptığı açıklamada, "Biz, kadrolu ve güvenceli istihdamı olmazsa olmaz gören, tek bir sözleşmeli kalmayıncaya kadar mücadelesini sürdürme kararı alan YENİ SENDİKAYIZ. Biz, 85 milyon olarak birlikte üretmeyi, birlikte hakça paylaşmayı, birlikte huzurlu bir yaşam sürdürmeyi ilke edinen YENİ SENDİKAYIZ" diye konuştu.

Toplantıya misafir olarak Eskişehir Müsiad İl Başkanı Hakan Duman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eski Rektörü Prof .Dr. Hasan Gönen, Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan ile Eskişehir Muş Der Başkanı Ayhan Taşcı ve iş insanı Kerim Örs katıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@