banner298

banner194

Yeni Sendika'lılar Pervin Töre ile görüştü

Yeni Sendika Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 14.12.2022, 12:38 14.12.2022, 12:42
Yeni Sendika'lılar Pervin Töre ile görüştü

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni SendikaEskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti. 

Tekin, "sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanların haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıktık. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için davet ediyoruz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz”dedi.

Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise yaptığı açıklamada, "Eskişehir, sahip olduğu kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisidir. Yunus Emre'nin memleketi, "İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir..." diye başlayan o meşhur sözlerinin ete kemiğe büründüğü yerdir. Bu bilinçle eğitimde Eskişehir'i bulunduğu noktadan daha üst kademeye taşımaya yönelik çalışmayı amaç edineceğimi ifade etmek istiyorum. Bu süreçte iletişime, ekip ruhuna, sorunlara anlık değil, kalıcı ve gerçekçi çözümler aramaya son derece önem verdiğimi belirtmek isterim. Eğitimde başarıyı yakalayabilmek için sistemin öğrenci, veli, öğretmen, yönetici ve personel gibi tüm unsurları önemlidir" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@