Burhan Sakallı Trabzonspor başkanına seslendi!

Trabzonspor, ara transfer dönemi için Eskişehirspor’a imza vermiyor… AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslendi…

ESKİŞEHİRSPOR 31.12.2021, 00:01
Burhan Sakallı Trabzonspor başkanına seslendi!

Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Karadeniz ekibi, Eskişehirspor’un transfer yapabilmesi için vermesi gereken muvafakatı vermemekte ısrar ediyor.

Eskişehirspor en son, Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ve Başkan Vekili Erkan Koca’nın imza attığı bir dilekçeyi Trabzonspor’a gönderdi. Dilekçede mevcut borçlar baki kalmak şartıyla Trabzonspor’dan muvafakat istendi.

Trabzonspor ise bu talebi gerekçe göstermeksizin reddetti; Eskişehirspor’dan gelen talebin, yönetim kurulu tarafından olumlu karşılanmadığı şeklinde verdiği cevapla yetindi.

Trabzonspor’un bu tavrı tepkiyle karşılanırken, tartışmaya AK Parti MKYK üyesi ve Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı da dahil oldu.

Sakallı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslenerek şu ifadelere yer verdi: “Sayın Ahmet Ağaoğlu, Eskişehirspor, sizden borçlarının silinmesini değil, mevcut borçları baki kalmak şartıyla, ara transfer dönemi için muvafakatınızı istiyor. Centilmenlik bunu gerektirmez mi?!

Sakallı’nın bu çıkışı karşısında Ağaoğlu’nun göstereceği tavır ise merakla bekleniyor…

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@