Eskişehirspor altyapısı Odunpazarı Belediyesi'nde

Eskişehirspor altyapısı, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

ESKİŞEHİRSPOR 24.08.2022, 13:58
Eskişehirspor altyapısı Odunpazarı Belediyesi'nde

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete; Eskişehirspor Başkan Yardımcısı ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Selim Demircioğlu, Gençlik Gelişim Koordinatörü Serdal Eroy, İdari Koordinatör Mevlüt Gün, altyapı hocaları Murat Kola, Yiğit Cumalı, Özkan Avcı, Sabri Birlik ve altyapıdan futbolcular ile Odunpazarıspor Başkanı Adnan Evren Olcay katıldı. 

Gerçekleştirilen ziyarette Eskişehirspor Başkan Yardımcısı ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanı Selim Demircioğlu, Başkan Kurt’a Eskişehirspor’un altyapısı hakkında bilgi verdi. Başkan Kurt’un Eskişehirspor’un ve altyapısının her zaman yanında olduğunu söyleyen Demircioğlu, Kurt’a Eskişehirspor’a verdiği destek için teşekkür etti. 

Demircioğlu ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak Eskişehirspor ve altyapısının her zaman yanında olduklarını söyledi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@