Eskişehirspor'da sahada en çok ter dökenler

Eskişehirspor’da sezonun ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte en çok forma giyen iki isim listenin başında yer alıyor. Sezonun ilk yarısında kaleci Turgut Kirveli ve defans oyuncusu Hayrettin Cengiz, 12 maçın tamamında 90 dakika boyunca sahada yer aldı.

ESKİŞEHİRSPOR 15.01.2024, 18:30 15.01.2024, 18:46
Eskişehirspor'da sahada en çok ter dökenler

SERGEN İLE ERCAN TAKİPTE

Siyah Kırmızılı ekipte kaleci Turgut ve Hayrettin’i, Sergen Şakirler ile Ercan Kuruçay takip etti. Bu sezon 7 golle takımın başarısına katkı sunan Şakirler 12 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. 28 yaşındaki golcü bin 57 dakika sahada kaldı. Şakirler’i ise Ercan Kuruçay kovaladı. Kuruçay da 12 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken rakip ağları 6 defa havalandırdı. Kuruçay ayrıca bin 45 dakika forma terletti.

KIRMIZI KART GÖREN TEK İSİM

Eskişehir temsilcisinin sezon başında renklerine bağladığı Mustafa Arda Kartal, bu sezon 980 dakika Siyah Kırmızılı forma ile mücadele verdi. Kartal, Çilimli Belediyespor müsabakasında gördüğü kırmızı kart ile takımda tek kırmızı kart gören isim oldu. Mustafa Arda Kartal aldığı bu kırmızı kartla beraber en son oynanan Ankara TKİ karşılaşmasında cezalı duruma düşmüştü.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@