Eskişehirspor'un umudu Nebi Hatipoğlu

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, Eskişehir İlk Haber ve Sağlı Sollu Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Diri, Eskişehirspor’un kurtuluşunun Nebi Hatipoğlu’ndan geçtiğini savunarak, “Eskişehirspor’un tek umudu Nebi Hatipoğlu’dur” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR 25.12.2023, 14:58 25.12.2023, 19:35
Eskişehirspor'un umudu Nebi Hatipoğlu

Eskişehirspor’un bir yılını değerlendiren ETB Başkanı Murat Diri, “2023 yılında maalesef amatör lige düştük. Ama bizler amatör kümede olsak da takımımızı asla yalnız bırakmadık. Hani derler ya kaldırımda destekledik, bu gerçekten böyle. Kulübümüz için mücadelemiz asla bitmedi. Bu mücadele bizi belli bir noktaya getirdi. Uzun zaman sonra transfer tahtamızı açabildik. Eskişehirspor’un namusu diye tabir edilen Trabzonspor dosyasını nihayet kapattık. Burada önceki Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ın desteği çok büyük. Yine 2023 yılında modern bir altyapı tesisi inşa edildi. Pek çok kulübün böyle bir tesisi yok. Bu tesisin yapımında da Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun önceki dönem Valimiz Erol Ayyıldız’ın ve AK Parti eski il başkanı Zihni Çalışkan’ın önemli katkıları oldu, teşekkür ediyoruz” dedi.

İşte o açıklama...

‘BAŞARIYI SÜRDÜRMELİYİZ’

“Herkesin malumu Eskişehirspor’un ciddi bir borç yükü var ve kaynakları çok yetersiz” diyen Başkan Diri, “kara kara düşünürken bir anda efsane başkanımız Nebi Hatipoğlu bir kurtarıcı gibi geldi. En başta amatör ligin en az gol yiyen kalecisini ve en çok gol atan oyuncusunu Eskişehirspor’umuza kazandırdı. Ve sonrasında yapılan doğru transferler bugün gelinen noktada takımı lider yaptı. Evimizde hiç yenilmedik. Genel olarak sadece bir maç kaybettik. Bu önemli bir başarı ve bu başarıyı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

Eskişehirspor Taraftarlar Bilriği Başkanı Murat Diri

‘BELEDİYELER KULÜBE DESTEK VERMİYORLAR’

Eskişehirspor’un kurtulması için Nebi Hatipoğlu’nun belediye başkanı olması gerektiğini savunan Murat Diri, şu ifadelere yer verdi: “Şöyle bir gerçek var. Eskişehirspor’u ve büyük taraftarımızı motive eden kişi Nebi Hatipoğlu oldu. Biz şu an mücadele gücü buluyorsak efsane başkan Nebi Hatipoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olma ihtimalindendir. Çünkü mevcut belediyeler kulübümüze desteği bırakın köstek oluyorlar. Hatta kulübümüzün kapanması yönünde telkinde bulunuyorlar. Ama Nebi Hatipoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı olursa kulübümüzü şahlandırır, en kısa sürede de Süper Lig’e çıkarır. Ancak Nebi Hatipoğlu’nun olmadığı yerde Eskişehirspor 3. Lig’e çıksa dahi mevcut borçlara, yasaklara ve yaptırımlara daha fazla direnemez ve maalesef kapanır. O nedenle biz Nebi Hatipoğlu’nun belediye başkan adayı olmasını istiyoruz ve kazanması için elimizden gelen tüm desteği göstereceğiz. Eskişehirspor’un tek umudu Nebi Hatipoğlu’dur.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@