Eskişehirspor'un yeni dönem formaları belli oldu

TFF 2. Lig 2021-2022 sezonu için hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor'da, bugün MS Sports ile 3 seneliğine forma sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

ESKİŞEHİRSPOR 05.08.2021, 15:36 06.08.2021, 11:15
Eskişehirspor'un yeni dönem formaları belli oldu

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, MS Sports kurucuları Siegmar Tittjung ve Murat Semiz ile sportif direktörü Murat Daldık’ın katıldığı imza töreninde yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

Yapılan lansman toplantısında MS Sports ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını belirten Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, “zor günler geçirdiğimiz bu günlerde güzel gelişmeler de yaşanıyor. MS Sports ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendileri önümüzdeki 3 sezon boyunca kulübümüzün forma ve antrenman malzemelerini tamamen ücretsiz olarak karşılayacaklar. Önceden forma sponsorluklarına rağmen kulübümüz aldığımız her bir forma için firmalara ödeme yapıyordu. Bu sezon hiçbir şekilde bir ödeme yapmayacağız. Kulübün bu anlamda bir gideri olmayacak. Her talebimize yapıcı bir şekilde yanıt veren firma yetkililerine teşekkür ederim“ ifadelerini kullandı.

Yapılan sponsorlukla ilgili süreci yöneten sportif direktör Murat Daldık ise sözleşme detaylarını verdiği konuşmasında firma yetkililerinin, Eskişehirspor'un marka değerinin farkında olduğunu belirterek, “faaliyetlerine Avrupa’da devam eden MS Sports firması ile anlaşmış bulunuyoruz. Türkiye’de anlaştıkları ilk kulüp biziz. Eskişehirspor hakkında çok güzel düşüncelere sahipler. Yaptıkları araştırmalar sonucunda bizi tercih etmişler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor’un marka değerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındalar. Güzel bir işbirliği olacak. Türkiye’de Eskişehirspor dışında bir takım ile çalışmıyorlar. Önümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ancak şimdilik sadece Eskişehirspor ile işbirliği yapıyorlar” dedi.

Murat Daldık, federasyonun önümüzdeki sezon için açık renk ve koyu renk olmak üzere iki forma istediğini vurgularken, MS Sports’un kulübün talebi doğrultusunda bir forma daha hazırlayacağını da sözlerine ekledi. Firmanın tasarım çalışmalarını yürüttüğü üçüncü formanın kararını ise taraftarın vereceğini ifade eden Daldık, "firmanın internet sitesi üzerinden Pazartesi günü açılacak anket sonucunda, formamızın alternatifler arasından seçimini, taraftarımız tarafından yapacak" diye belirtti.

MS Sports, Eskişehirspor Hatıra Ormanı kampanyasına 500 adet fidan ve TEMA vakfına da 500 olmak üzere toplamda 1000 adet fidan bağışlayacak.

Diğer yandan, MS Sports takımın yeni sezonda oynayacağı ilk mücadele olan Karacabey Belediyespor maçının deplasman masraflarını da üstlendi.

Yapılan konuşmaların ardından Eskişehirspor oyuncuları Berkay Tanır ve Tolga Yakut, yeni sezon için tasarımı onaylanan formaları tanıttılar. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@