Nebi Hatipoğlu, Kaan Ay’ı işaret etti!

Eskişehirspor’da alınan kongre kararının ardından kulisler hareketlendi. Adaylık teklifi götürüldüğü konuşulan Nebi Hatipoğlu’nun Kaan Ay’ı işaret ettiği...

ESKİŞEHİRSPOR 19.05.2021, 17:44 20.05.2021, 15:33
Nebi Hatipoğlu, Kaan Ay’ı işaret etti!

Mevcut Başkan Mustafa Akgören ve yönetimi flaş bir karara imza atarak Haziran ayının başında kulübü olağanüstü genel kurula götüreceklerini duyurmuştu. Bununla beraber Eskişehirspor kulisleri bir hayli hızlandı. İddiaya göre mevcut yönetim, eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu’yla görüşecek başkan olması için teklif götürdü. Nebi Hatipoğlu ise ısrarlara rağmen teklifi kabul etmedi ve işlerinin yoğunluğu ile sağlık sorunlarını öne sürdü.

Mevcut yönetimin ısrarında devam etmesi üzerine Hatipoğlu’nun, önceki dönem başkanlarından Kaan Ay’ı işaret ettiği, Ay’ın tecrübeli ve başarılı bir isim olduğunu ve Ay'a destek verebileceğini söylediği de kulislerde konuşulanlar arasında.

Yine Hatipoğlu’nun, kim başkan olursa olsun bütün bir şehrin kenetlenmesi gerektiğini, ciddi desteklerin verilmesinin şart olduğunu, bütün yükün bir kişinin üstüne yıkılamayacağını ifade ederek herkesin birleşmesi ve gerekli desteklerin verilmesiyle beraber kulübün kurtulabileceğini yönetime aktardığı öğrenildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@