Nebi Hatipoğlu'ndan çok konuşulacak proje!

Eskişehirspor'un önceki başkanlarından Nebi Hatipoğlu, kulübün kurtuluş reçetesi için önemli bir öneri sundu... 2 oyuncunun da transfer ücretini karşıladı...

ESKİŞEHİRSPOR 03.02.2023, 10:55
Nebi Hatipoğlu'ndan çok konuşulacak proje!

Eskişehirspor'un önceki başkanlarından Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor’un kurtuluş reçetesi için önemli bir öneri sundu. 

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Hatipoğlu “Eskişehirspor’a şehrin tüm iş adamlarının, belediyelerin, Sanayi ve Ticaret Odası’nın, Milletvekillerinin destek olması lazım. İmara açık yada kapalı tarlaların Eskişehirspor’a aktarılarak imara açılması ve buradan elde edeceği gelirle borcunu sıfıra indirmesi gerekiyor. Bunun içinde ilk olarak ben söz veriyor ve bu projenin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

DÖNÜM NOKTASI

Eski Başkan Nebi Hatipoğlu düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada “Yeni yönetimin oluşması, transfer tahtasını açmasından dolayı, haberim oldu. Bende destek olmak amaçlı 2 transferin ücretini karşılaşmak için söz verdim ve 2 futbolcuyu Eskişehirspor’umuza kazandırdık. Tabi ki Eskişehirspor için dönüm noktası.

DİBE VURMAMIZ LAZIMDI

Kangreden olmuş transfer tahtasının açılması gerçekleşti. Eskişehirspor şuan 3. Ligde. Buradan daha dibe vuramayız. Sıçrama yapmamız için dibi görmemiz lazımdı. Onu da 3.Ligde gördük. Bundan sonra bir sıçrama olacak. Buradan Süper Lige kadar yükselecek serüvenine bugünden itibaren başladı.

PARANIN HERŞEY OLMADIĞINI GÖSTERDİLER

Şuan başkan Erkan Koca tribün abileriydi. Biz onlarla maça gidip onların yönlendirmesiyle maçlarda tezahüratlarda yapıyorduk Onlar bize paranın her şey olmadığını gösterdiler. Yönetimi de Eskişehirspor’u en iyi bilen insanlar. Param var deyip başkan olanlar bu transfer tahtasını açamadı ama onlar açmayı başardı.

ŞEHRİN SİLKİNMESİ LAZIM

Daha önceki başkanımız Mehmet Şimşek’in de katkıları oldu. Transfer tahtasını açtılar. Hem yönetime, Sayın valimizin büyük emekleri var. Siyasi partilerin, iş adamlarının destekleri var ve teşekkür ediyoruz. Bugün benim yaptığım katkıyla şehrin artık silkinmesi lazım. Diğer iş adamlarının, sanayi odalarının, milletvekillerinin, ticaret odasının artık Eskişehirspor’a destek olmaları gerekiyor.

AMATÖRE DÜŞTÜKTEN SONRA ANLAMI YOK

Transfer tahtası açıldı. Transfer yapmamız lazım, para lazım, bütçe lazım. Yönetime şehrin seçilmişlerinin destek olması katkı sağlaması lazım ki bu sene ligde kalması lazım. Bize bugün para lazım. Amatöre düştükten sonra destek olmanın önemi yok. Şuan destek olmayan bu kulübe uğramasın.

YÜZDE YÜZ LİGDE KALIR

Bunun dışında bugünler gelir geçer. Her şey para demek değil. Bu yönetim transferleri yapar. Türkiye çapında çevreleri de var. Onlar parasızda bazı şeyleri yapar ama bizim desteğe ihtiyacımız var. Bu hafta bu transferlerin bitmesi lazım ve bu paraların kulübe gelmesi gerekiyor. Bu transfer işi biter ve yüzde yüz ligde bu takım kalır. 

BUGÜNÜ MİLAT KABUL EDELİM

Ligde kalınca Eskişehirspor’un işi bitmiyor. Bugünü bir milat olarak kabul etmemiz gerekiyor. Eskişehirspor’un bagajı var. Geçmişten gelen borçların temizlenmesi gerek. Bu borçlar kapanıp kalıcı transfer tahtasının açılması gerekiyor.

İMAR ÇALIŞMASI YAPALIM

Benim yönetime önerim. Onlarında kabul ettiği, daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in ve Ak Parti İl yönetiminin kabul ettiği ve önerdiği bir proje vardı. Bu projede imar sınırına yakın bazı tarlaların bende olabilirim, başka Eskişehirspor sevdalılarının Eskişehirspor’a bağışlaması ve bu arsalar üzerinden belediyelerin Eskişehirspor’a destek amaçlı imar çalışması yapması gerek.

İBB YAPIYORSA BİZİM BELEDİYELERİMİZDE YAPAR

20 dönüm, 50 dönüm belli bir arsa var mesela. Buralara inşaat yapıldığında değeri yüksek olan daireler olabilir. Benim söylediğim daha önce Galatasaray bunu yaptı. Riva’da örneklerini gördük. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunu yapıyorsa bizim belediyemizde yapabilir. Beşiktaş’ta yaptı. Fulya’da Acıbadem Hastanesi ve rezidanslar var. Antrenman sahasına imar verdi. Büyük rezidanslar yaptılar ve büyük kazanç sağladılar. Hala Beşiktaş buradan kira alıyor. Fenerbahçe’de yaptı. Topuk Yaylasına İmar verildi adam tesis yaptı. Bizim dediğimizde bu.

BEN TAAHHÜT EDİYORUM

Eskişehirspor’a imar planlaması içinde olan veya olmayan tarlaları bağışlasınlar. Ben taahhüt ediyorum. İlk veren ben olayım. Eskişehirspor’un üstüne olsun. Benim bir lira beklentim yok. Eskişehirspor’a hibe edelim. Belediyelerde imara açsınlar. Örnekleri var. Yasal olmayan bir durum yok.

BORÇ FALAN KALMAZ

Aynı İstanbul takımlarına yapıldığı gibi. Eskişehirspor’a imara açsınlar ve müteahhitte versinler. Yüzde elli. Yüzde kırkla versinler. 300 dairemi yapıldı. 150’si kulübün olur. 2 milyondan satsan 240 Milyon yapar. Eskişehirspor’un da borcu falan kalmaz. Eskişehirspor’a destek vereceksek, bundan daha iyi bir destek olmaz. Bu şekilde Eskişehirspor’un kurtuluşu olur.

BEN DESTEĞE HER ZAMAN VARIM

Eskişehirspor dipten dibe vurur ve buradan Süper Lige kadar yolculuk başlar. Bu proje için ben elimden geleni yapacağım. Eskişehirspor için elimden gelen her şeyi yapacağım ve bu transferlerin dışında da ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Yönetime ve başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@