Osman Taş Eskişehir'de görüldü!

Eskişehirspor'un eski başkanlarından Osman Taş'ın nerede olduğu merak konusuydu. Taş, Eskişehir'de görüldü. İşte detaylar...

ESKİŞEHİRSPOR 24.05.2021, 21:50 26.05.2021, 20:10
Osman Taş Eskişehir'de görüldü!

Eskişehirspor'un eski başkanlarından Osman Taş uzun süredir Eskişehir'de görünmüyordu ve nerede olduğu, ne iş yaptığı merak konusuydu.

Aynı zamanda Yunusemrespor Kulübü Başkanı olan Osman Taş, beraberindeki yönetici heyet ve Yunusemre sporcuları ile Yunusemre Türbe ve Külliyesini ziyaret etti. Yunusemrespor yönetici ve sporcuları Yunus Emre’nin üç mezarını gezerek, dualar etti.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum da Yunusemrespor camiasının ziyaretine eşlik etti. Başkan Haydar Çorum İlçemizin değeri Yunus Emre’nin önemini ve Yunusemre Türbe ve Külliyesinin tarihçesi hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Başkan Çorum, Yunusemrespor’un gelecek sezonda üçüncü lige yükseleceğine inancının tam olduğunu belirterek, Yunusemrespor kulübüne başarı dileklerini iletti.

Öte yandan Osman Taş'ın, Eskişehirspor'da olağanüstü kongre kararının alınmasından sonra ilk kez kameralar karşısına çıkması dikkat çekti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@