banner194

Ahşap Heykel Festivali sanatseverleri bekliyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, Tarihi Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLER 22.09.2022, 13:18
Ahşap Heykel Festivali sanatseverleri bekliyor

Odunpazarı Belediyesi Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, iki yıl süren pandemi yasaklarından sonra 26 Eylül Pazartesi günü yeniden Eskişehirliler ile buluşacak. 

Odunpazarı Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne biri yabancı olmak üzere toplam 10 sanatçı katılıyor. 26 Eylül Pazartesi günü saat 13.00’da Adalar Migros önünden kortej yürüyüşü ile başlayacak festivalin açılış töreni saat 14:00’da Odunpazarı Meydanında gerçekleştirilecek. Açılış sonrasında saat 16:00’da sevilen müzik grubu “Soup Opera” konser verecek. 

Festival kapsamında 28 Eylül Çarşamba günü Arasta Çarşısı’nda topaç çevirme etkinliği, 1 Ekim Cumartesi günü ise “Tornet Etkinliği” gerçekleştirilecek. Uluslararası Ahşap Heykel Festivali 2 Ekim Pazar günü saat 13:00’da yapılacak ağaç dikim etkinliği ardından saat 17.00’de çalıştay boyunca sanatçılar tarafından yapılacak eserler, Ahşap Eserler Galerisi’nde açılacak sergi ile son bulacak. 

Festivalde ayrıca dans gösterileri ve müzik dinletileri yapılacak olup Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin asistanlığında, hazırlanan masalarda vatandaşlar da ahşaba şekil verebilecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@