Barış Terkoğlu Eskişehir'e geliyor!

Gazeteci Barış Terkoğlu, Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Kent & Kültür Söyleşileri'ne katılmak üzere Eskişehir'e gelecek...

ETKİNLİKLER 11.04.2022, 16:42
Barış Terkoğlu Eskişehir'e geliyor!

Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, farklı konu ve konuklar ile Eskişehirlilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Online olarak gerçekleştirilen söyleşinin yeni bölümündeki konuğu gazeteci Barış Terkoğlu olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “28 Şubat Davası’nın Bir Başka Öyküsü” adlı söyleşi 21 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecek. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Barış Terkoğlu kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

CNN Türk'te yayınlanan Oradaydım adlı belgesel programında 2008-2010 yılları arasında araştırmacı olarak çalıştı. 2008 yılından bu yana da OdaTV adlı haber sitesinde haber müdürlüğü, 2018 yılından itibaren Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@