Bengi Başer ile Aylin Yaman Eskişehir'e geliyor!

Prof. Dr Bengi Başer ve CHP PM Üyesi Dr. Aylin Yaman, ’’Pandemi Sonrası Sağlık Sistemi’’ isimli panele katılmak üzere Eskişehir'e gelecek...

ETKİNLİKLER 08.12.2022, 17:29 08.12.2022, 17:32
Bengi Başer ile Aylin Yaman Eskişehir'e geliyor!

Odunpazarı Kent Konseyi, 11 Aralık Pazar günü Eskişehir Bilecik Tabip Odası işbirliğiyle Kardiyolog Prof. Dr Bengi Başer ve CHP PM Üyesi Dr. Aylin Yaman’ın konuşmacı olarak katılacağı ’’Pandemi Sonrası Sağlık Sistemi’’ paneli düzenliyor.

Haller Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda Saat 14.00’te gerçekleşecek söyleşiyle ilgili Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru şunları söyledi:

"Odunpazarı Kent Konseyi olarak bu kez en önem verdiğimiz konulardan biri olan sağlık konusunu işleyeceğiz. Bildiğiniz üzere yaklaşık 3 yıldır tüm dünyayı etkileyen bir Covid-19 pandemisiyle karşı karşıyayız. Pandemi günlük hayatımızda bir çok alışkanlığımızı değiştirmemize sebep olurken, sağlık sisteminin önemini ve eksiklerini de bizlere hatırlattı. Panelimizde alanında uzman konuklarımız Prof. Dr. Bengi Başer ve Dr. Aylin Yaman’la pandemi sonrası sağlık sistemi nasıl olacak, bunu konuşacağız. 11 Aralık Pazar günü 15:00’te tüm hemşehrilerimizi Haller Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@