Çocuklara özel günde renkli kutlama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklara özel düzenlediği etkinlik ve atölyelerle unutulmaz bir güne imza attı. 

ETKİNLİKLER 22.11.2022, 18:15
Çocuklara özel günde renkli kutlama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklara özel düzenlediği etkinlik ve atölyelerle unutulmaz bir güne imza attı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hakları Birimi, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiği etkinliklere devam ediyor.

Bu kapsamda Çocuk Hakları Birimi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü yaklaşık 300 çocuk ile birlikte çocukların severek katıldığı farklı etkinlik ve atölyelerle kutladı.

Haller Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde akıl zeka oyunları, şapka yapımı, yüz boyama, zumba, dans, masal, drama olmak üzere bir çok farklı aktivitede çocuklar doyasıya eğlendi.Eğlenceli etkinlik ve atölyelere katılan çocukların aileleri de kendilerine bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@