Eskişehir'de ünlüler geçidi!

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile birlikte konser programları da sürüyor.

ETKİNLİKLER 08.09.2022, 15:53
Eskişehir'de ünlüler geçidi!

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her zaman olduğu gibi bu yıl da Eskişehirlilere müzik ziyafeti sunuyor. 

Etkinlik kapsamında düzenlenen konserlerde çok sayıda vatandaş, müzik dolu anlar yaşıyor. Sempozyumda bugüne kadar Kıraç, Bülent Özdemir & Gökçe, Jungledak ve Legends gruplarının performansları, Eskişehirlilerden beğeni topladı. 

Konserlere katılan kent sakinleri, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile Eskişehir’in sosyal hayatına da büyük katkılar sağlandığını belirterek memnuniyetini ifade ediyor. 

Konserler devam edecek 

Sempozyum kapsamında 9 Eylül tarihinde Mesut Girgin, 10 Eylül’de Eypio (Vega AVM), 11 Eylül’de Eskişehir Polifonik Korosu ve Coşkun Sabah, 12 Eylül’de Özge Nur Altaş, 13 Eylül’de Zeynep Ulusoy, 14 Eylül’de Eko Şov ve Halk Dansları, 15 Eylül’de İlyasolog, 17 Eylül’de ise Vedat Sakman (Özdilek AVM yanı) Eskişehirliler ile buluşacak. 

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Eskişehir halkını sempozyum etkinlikleri ve konser programlarına davet etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@