banner194

Eskişehir'de yetişkin kursları başlıyor! İşte katılım koşulları

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri Yetişkin Kursları için kayıtlar 22 Eylül’de başlıyor... Başvuru nereye yapılmalı? İşte ayrıntılar...

ETKİNLİKLER 21.09.2022, 18:12
Eskişehir'de yetişkin kursları başlıyor! İşte katılım koşulları

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri Yetişkin Kursları için kayıtlar 22 Eylül’de başlıyor. 18 farklı branşta düzenlenen kurslar hem kırsalda hem de merkezde olmak üzere 24 Belde Evi'nde Eskişehirliler ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkin vatandaşlar için kurs programları düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda başlayacak olan 18 farklı branştaki kurs, kentin merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan 24 ayrı Belde Evi’nde Eskişehirliler ile buluşacak. Kurs programları için kayıt işlemleri online olarak yapılacak. Açılacak kurslar arasında amigurumi, dekoratif el sanatları, ev mefruşatı, giyim, halk oyunları, hediyelik eşya yapımı, iğne oyası, İngilizce, kağıt takı yapımı, kara kalem çalışması, keçe aksesuarları yapımı, makrome, örgü, pilates, seramik, takı tasarımı, tecvitli Kur’an okuma ve yağlı boya resim branşları yer alıyor.

Kayıtların 24 Eylül Perşembe günü başladığı kurs programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 211 40 00 (4200-4205) numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabiliyor. Online kayıt formuna ise Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki etkinlikler sayfasında bulunan QR kod üzerinden ulaşılabiliyor.

Merkezde ve kırsalda 24 Belde Evi

Kursların düzenleneceği merkezler ise Hedef Batıkent Belde Evi, Batıkent Hasan Ali Yücel Belde Evi, Aşağı Söğütönü Belde Evi, Yukarı Söğütönü Belde Evi, Bahçelievler Belde Evi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Belde Evi, Çukurhisar Belde Evi, Fatih Belde Evi, Fevzi Çakmak Belde Evi, Gündüzler Belde Evi, Muttalip Belde Evi, Çamlıca Belde Evi, Ömerağa Belde Evi, Mustafa Kemal Paşa Belde Evi, Sütlüce Belde Evi, Sıraevler Belde Evi, Şirintepe Belde Evi, Tombakzade Belde Evi, Tunalı Belde Evi, Zincirlikuyu Belde Evi, Şarhöyük Belde Evi, Zişan Kızılcıklı Belde Evi, Esentepe Belde Evi, Uluönder Belde Evi olacak.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@