İşte Odunpazarı Belediyesi'nin 29 Ekim programı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutlamaya hazırlanıyor.

ETKİNLİKLER 25.10.2022, 16:33
İşte Odunpazarı Belediyesi'nin 29 Ekim programı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet’in ilanının 99’uncu yılını ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için bir dizi etkinlik düzenleyecek. Gerçekleştirilecek 2 kutlama etkinliğinin yanı sıra, belediye birimlerinde ve kreşlerinde de çeşitli kutlama etkinlikleri yapılacak. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ilk kutlama 28 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Parkı’nda yapılacak. Saat 20.00’de başlayacak etkinliklerde ışık ve su gösterilerinin yanı sıra Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Cumhuriyet ve Cumhuriyet Kadını temalı özel bir gösterim yapacak. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Dansları Topluluğu halk dansları gösterisi yapacak. 

İkinci kutlama ise 29 Ekim Cumartesi günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) yapılacak. Odunpazarı Belediyesi Sunuculuk Atölyesi öğrencileri ve YKSM eğitmenleri, Cumhuriyet’in ilanın 99’uncu yılına özel bir gösteri hazırladı. Kuvayi Milliye Destanı’nın, şiirlerin, metinlerin okunacağı; dans gösterilerinin yapılacağı etkinlik için Sunuculuk Atölyesi öğrencileri ve YKSM eğitmenleri çalışmalarına günler öncesinden başladı. Bu özel gösteri, saat 20.00’de başlayacak. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@