Kanlıkavak Parkı’nda coşkulu gençlik şenliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen, “Yeni Evine Hoş Geldin Gençlik Şenliği” Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLER 14.10.2022, 21:13
Kanlıkavak Parkı’nda coşkulu gençlik şenliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen, “Yeni Evine Hoş Geldin Gençlik Şenliği” Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleştirildi. Şenlikte gençler, dans gösterileri ve düzenlenen konserlerle gönüllerince eğlendiler. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversiteli gençlere yönelik her yıl düzenlediği ve üniversite eğitimi için Eskişehir’e gelen öğrencilere yönelik gerçekleştirilen “Yeni Evine Hoş Geldin” etkinliğini bu yıl “Gençlik Şenliği” ile taçlandırdı.

Kanlıkavak Raif Özgür Parkı’nda düzenlenen Gençlik Şenliği’nde, “Ritim Atölyesi, Hiyeroglif Band Konser, Meda Dans Okulu Dans Gösterisi, Neva The Band Konseri, Panik Atak Konseri, Tango Gösterisi ve DJ Performansı” ile gençler unutulmaz bir akşam yaşadı.

Soğuk havaya rağmen müziğin ritmine kendisini kaptıran gençler, şenliğin tadını çıkardılar. Üniversiteli gençlerin yanı sıra bölge sakinleri de gençlerin eğlencesine ortak oldular.

Düzenlenen şenlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden gençler, Eskişehir’in gerçek bir kültür sanat şehri olduğunu ve bunu her alanda görmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@