Sinan Meydan Eskişehir'e geliyor!

Odunpazarı Kent Konseyi ve Eldem Kültür Sanat Vakfı, ünlü Tarihçi Yazar Sinan Meydan’ı misafir etmeye hazırlanıyor.

ETKİNLİKLER 27.10.2021, 11:38
Sinan Meydan Eskişehir'e geliyor!

Odunpazarı Kent Konseyi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında  Eldem Sanat Kültür Vakfı işbirliğiyle gerçekleştireceği Sinan Meydan Kitap İmza Günü ve Söyleşi etkinliği 28 Ekim Perşembe Yunusemre Kültür Merkezi’nde ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşecek.

Meydan saat 18.00’de okurlarıyla buluşacağı kitap imza töreninin ardından 19.00’da ’’Dünden Bugüne Cumhuriyet’’ adlı söyleşide Eskişehirlilerle buluşacak.

Odunpazarı Kent Konseyi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 29 Ekim Saat 14:00’te Odunpazarı Meydanı’ndan başlayacak Bisiklet Turu etkinliğiyle devam edecek. Eskişehir’de geleneksel hale gelen bisiklet turu etkinliğiyle cumhuriyet coşkusu şehrin dört bir yanına taşınacak. 

Etkinliklerle ilgili ilgili kısa bir konuşma yapan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, şunları söyledi ’’Türkiye’nin en önemli tarihçilerinden Sinan Meydan cumhuriyetimizin 98.yılında bizlerle olacak. Sinan Meydan’dan çok değer verdiğimiz Cumhuriyetimizi dinlemek için sabırsızlanıyoruz , bu anlamlı etkinliğe tüm halkımız davetlidir. Geleneksel hale gelen bisiklet turumuzda da yine 7’den 70’e hemşehirimizle Cumhuriyeti şehrin bir çok noktasında kutlayacağız. 29 Ekim Cuma günü 14:00’te birlikte pedallamak için Eskişehirli’leri Odunpazarı Meydanı’na bekliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği ve değerini her geçen gün daha fazla anladığımız cumhuriyetimizin 98.yılı kutlu olsun. Tüm Eskişehir’lilerin bayramını kutluyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@