Turizmin parlayan yıldızı Sivrihisar'a prestijli otel!

Kaytan Otel, turizmin parlayan yıldızı Sivrihisar’da kapılarını misafirlerine açtı...

GEZİ 15.09.2023, 12:17
Turizmin parlayan yıldızı Sivrihisar'a prestijli otel!

Sivrihisar’da hizmete açılan Kaytan Otel, misafirlerini bekliyor. Eskişehir’in kültürel değerleri, tarihi güzellikleri ve yöresel lezzetleri ünlü ilçesi Sivrihisar’da iş insanları Hasan ve Kemal Kaytan sahibi olduğu Kaytan Group tarafından yaptırılan “Kaytan Otel” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Otelin açılış törenine Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile çok sayıda davetli katıldı. Yüzügüllü, törende yaptığı konuşmasında, Sivrihisar’ın tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri turizmde potansiyelini her geçen gün artırdığını dikkat çekerek, artan turist sayısının konaklama ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.  Yüzügüllü, artan ihtiyacının karşılanmasına otel yatırımıyla destek olan iş insanlarına teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.  

Sivrihisar’ın turizmine katkı sunacak

Sivrihisar’da inşaat ve mobilya üzerine faaliyet gösteren Kaytan Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan, kendi memleketine yatırım yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Son yıllarda belediyenin hayata geçirdiği projelerle Sivrihisar’ın turizmde ilgi odağı haline geldiğini söyleyen Kaytan, “Kaytan Group olarak her zaman şehrimize değer katacak yatırımlarda bulunmayı önemsiyoruz. İlçe merkezinde konuklarımızı özenle ağırlayacağımız yeni bir mekan oluşturduk. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

40 oda, 88 yatak kapasiteli 

Kaytan Otel, oda çeşitliliği ile misafirlerinin zevklerine, ihtiyaçlarına ve tercihlerine uygun konaklama imkanı sağlıyor.  İlçe merkezine yakın bir konumda bulunan otel de 32 adet iki kişilik standart oda, 8 adet üç kişilik aile odası yer alıyor. 88 yatak kapasiteli, açık büfe kahvaltılı, balkonlu odalarda ücretsiz çay/kahve ve soğuk içecek imkanı, minibar, çalışma masası, elektronik kasa, LED TV, ücretsiz wifi, isteğe bağlı ısıtma, soğutma ve temiz hava alabilme özellikli klima hizmetleri sunuluyor. Ayrıca otel giriş kısmında “Cafe & Lounge” adıyla hizmete açılan kafeterya da hem otel müşterilerine hem de ilçe sakinlerine hizmet verecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@