Ahmet Ataç konuştu: Bittiğinde tertemiz olacak!

Ahmet Ataç, Bağlar mevkiinde başlayan yol çalışmasına ilişkin konuştu. Ataç, "Çalışma bittiğinde insanlarımız tertemiz mahallelerine kavuşacak" dedi.

GÜNDEM 16.06.2021, 16:05 16.06.2021, 16:18
Ahmet Ataç konuştu: Bittiğinde tertemiz olacak!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kanal 26 ekranlarında Muharrem Esen'in sorunlarını yanıtladı.

Belediyenin Bağlar Mevkiinde yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı vatandaşlar rahatsızlıklarını dile getirmişti. Akabinde AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu da çalışma alanına gidip "belediye zamansız çalışma yapıyor" diyerek eleştiride bulundu.

'Özür diliyorum'

Başkan Ataç konuya ilişkin, "Bu çalışma, orada yaşayan insanlarımızı haklı olarak rahatsız ediyor. Olumsuzluklardan dolayı mahallemden, belediye adına özür diliyorum. Şimdi toz ve çamur olacak ama bir iki ay sonra bunlar bitecek, insanlarımız tertemiz mahallelerine kavuşacaklar. Geçen yıl Hoşnudiye’yi böyle yaptık, önce insanlar biraz rahatsız oldu, şimdi teşekkür ediyorlar" diye konuştu.

Hoca'yla mücadele

Ahmet Ataç programın bir bölümünde Yılmaz Büyükerşen'le Eskişehir için mücadele ettiklerine de vurgu yaparak, şu ifadelere yer verdi: "Eskişehir’de Hoca’yla yaptığımız mücadele 20 yıldır sürüyor. Ankara, Bilecik, Bozüyük değişti. Kütahya da değişim, 2018’de başladı. Kütahya’dan Eskişehir’e gece gündüz geliyorlar, vakit geçiriyorlar; Bilecik aynı, Bozüyük aynı şekilde. Bıraksan Bozüyük’ü, Eskişehir’e geçerler. Eskişehir’deki vaha, buralara yayıldı."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
saffet 3 yıl önce
her zamanki gibi hiç bişi dememiş zorla yapılan bir haber
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@