AK Partili Özlem Ünalır: Ebedi kardeşliğimize gölge düşüremezler!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Dede Korkut Parkı’nda etkinlik düzenlendi...

GÜNDEM 30.08.2022, 17:55 30.08.2022, 18:01
AK Partili Özlem Ünalır: Ebedi kardeşliğimize gölge düşüremezler!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı etkinlikte vatandaşlara hediyeler dağıtıldı. 

Düzenledikleri program hakkına açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, şunları kaydetti: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü coşkusunu Dede Korkut Parkı’nda kıymetli vatandaşlarımızla paylaştık. Böylesine anlamlı günlerde birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha anlıyoruz. Hiç kimse bizim ebedi ve ezeli kardeşliğimize gölge düşüremez. Çünkü, 30 Ağustos zaferimizin güç kaynağı milletimizin; cesareti, inancı ve düşmana karşı tek yumruk olmasıdır… Bu zafer ile dünyaya bir kez daha şahlanışımızı ve bağımsızlık aşkımızı göstermiş olduk. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı korumak için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@