Çakırözer: Atatürk ilkelerini sonsuza denk yaşatacak ve sahip çıkacağız

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 29.08.2022, 13:28
Çakırözer: Atatürk ilkelerini sonsuza denk yaşatacak ve sahip çıkacağız

Çakırözer’in mesajı şöyle: 

“30 Ağustos bu toprakları yeniden vatan yapan Büyük Zaferin 100. yıldönümü! Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında 26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yılını kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Vatanına, milletine yürekten bağlı bizler çok iyi biliyoruz ki, 30 Ağustos bu toprakların korunması için kahramanların canlarını siper ettiği milli gurur, zafer ve büyük destanın adıdır! Yürekleri vatan aşkıyla dolu kadın erkek, genç yaşlı Anadolu’nun tüm evlatlarının tam 100 yıl önce yaktığı bu meşale, bir asır sonra da vatanımızın dört bir yanında aydınlanmaya devam ediyor! Bundan sonra da devam edecek! ATA’mızın izinde demokratik, laik ve çağdaş Türkiye yolunda bıkmadan, usanmadan yüremeye devam edeceğiz! 100 yıl geçse de Cumhuriyetimizi, bağımsızlığımızı ve Atatürk ilkelerini sonsuza denk yaşatacak ve sahip çıkacağız! 

Tüm imkansızlıklara rağmen bağımsız bir Cumhuriyeti kuran ve egemenliği kayıtsız şartsız millete devreden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları ile aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Bağımsızlığımızın, Büyük Zaferimizin 100. yılı kutlu olsun!” 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@